Представили трейлер "Форсаж 9: Нестримна сага" (Відео)

Автор
Представили трейлер "Форсаж 9: Нестримна сага" (Відео)

Передостанній фільм культової франшизи вийде на екрани 21 травня.

Швидка й шалена банда-родина Домініка Торетто повертається. Творці фільму обіцяють ще більше драйву, незважаючи на те, що за сюжетом головний шибайголова перетворився на тихого сім’янина. Деякі речі просто не змінюються.

“Все, що мене раніше цікавило – це кілька секунд в заїзді на чверть милі. Але життя змінюється: тепер я – батько”, – говорить Домінік Торетто голосом Віна Дизеля. Та наступні три хвилини анонсового відео показують, що сімейний мінівен та тракторець для роботи в полі не замінять лютий Dodge Charger з V8 під капотом.

У новій стрічці ми познайомимось з братом Домініка (про якого у попередніх фільмах не було жодної згадки) на ім’я Джейкоб (грає Джон Сіна) – він стане головним антигероєм, а допомагатиме йому вродлива поплічниця – кібертерористка Сайфер (Шарліз Терон).

Також глядачі кінокартини зустрінуться з персонажами Мішель Родрігез, Джордани Брюстер, Тайреса Гібсона, Хелен Міррен, Карді Бі, Сон Кана, Лудакріса та Наталі Еммануель (Міссандея з “Гри престолів”). Fast and Furious 9 (також відомий як F9) вийде на екрани 21 травня.

Закінчилися зйомки нового фільму для Netflix

Дев’ята частина “Форсаж” стане передостанньою у серії – ще у жовтні 2017 року було оголошено, що вихід останнього фільму “Форсаж 10” запланований на 1 квітня 2021 року.