Netflix запросив Сандру Буллок знятися в новому екшн-фільмі

Автор
576
Netflix запросив Сандру Буллок знятися в новому екшн-фільмі

Сандра Буллок зніметься в новому фільмі Netflix після успіху «Пташиного короба».

Як повідомляє Variety, зірка постапокаліптичного хоррора «Пташиний короб» Сандра Буллок зніметься ще в одному проекті виробництва Netflix. За даними джерела, актрисі уготована провідна роль в поки не отримав назву фільмі, в якому також з'являться Джон Бернтал ( «Каратель»), Віола Девіс ( «Прислуга») і Вінсент Д'Онофріо ( «Закон і порядок. Злочинний намір»).

Як свідчить офіційний синопсис, Буллок зіграє жінку, яка виходить на свободу після відбуття тривалого тюремного терміну за жорстокий злочин. Героїня намагається почати життя з чистого аркуша, знову ставши частиною соціуму, але оточуючі відмовляють їй в прощення. Ставши ізгоєм навіть серед колись близьких людей, вона усвідомлює, що єдиний шлях до порятунку - відшукати свою молодшу сестру, з якою їй довелося розійтися багато років назад.

Анна Сєдокова вагітна четвертою дитиною

Про виробничому графіку фільму поки відомостей немає, але відомо, що Netflix покладає на цей проект великі надії, розраховуючи повторити успіх «Пташиного короба». Нагадаємо, що ця картина оповідає про атаку на Землю деяких невідомих створінь, які змушують зрячих людей накладати на себе руки. Після виходу в ефір «Пташиний короб» на час закріпився серед найбільш переглядаються фільмів Netflix.