Серіал "Sex Education" продовжили на третій сезон (Відео)

Автор
667
Серіал "Sex Education" продовжили на третій сезон (Відео)

Серіал «Статеве виховання» продовжили на третій сезон.

Новину оголосив актор, який зіграв директора Гроффа.

Стрімінг-сервіс Netflix продовжив серіал «Статеве виховання» на третій сезон. Про це в спеціальному ролику-анонсі повідомив актор Алістер Петрі, який зіграв директора Гроффа.

У ролику він прогулюється по галереї з персонажами проекту, міркує про героїв і говорить про те, що їх сюжетні лінії отримають продовження в третьому сезоні.

«Статеве виховання» - це підлітковий серіал Netflix, другий сезон якого вийшов 17 січня. У центрі сюжету - сором'язливий підліток Отіс Мілберн, який дуже боїться всього, що пов'язано з сексом. Виною тому батьки Отіса - Джин і Рене, два психотерапевта в розлученні, що спеціалізуються на секс-терапії. Одного разу в школі несподівано з'ясовується, що Отіс - сам талановитий психотерапевт, який починає допомагати однокласникам вирішувати їхні проблеми з романтичними стосунками і статевим життям. А його однокласниці Мейв вдається перетворити здатності Отіса в прибутковий бізнес.

У Facebook випадово заблокували цілу мову

У другому сезоні мати Отіса сама починає давати школярам безкоштовні консультації зі статевого виховання. І це заважає не тільки «бізнесу» хлопця, але і його особистим взаєминам з однолітками.