Прем'єра нового епізоду "Друзів" відбудеться вже весною цього року

Автор
Прем'єра нового епізоду "Друзів" відбудеться вже весною цього року

Стало відомо, коли вийде нова серія "Друзів".

Ажіотаж навколо продовження культового серіалу "Друзі" тривав близько року. Однак творці епізоду та легендарні актори такі дійшли згоди і навіть назвали ймовірну дату прем'єри.

На шляху до створення нового епізоду серіалу "Друзі" було чимало перешкод: то права на франшизу викупила інша компанія, то актори хотіли "захмарні" гонорари, то не всім зіркам підходив час фільмування через насичений графік. Однак фанати культового серіалу дочекалися офіційної заяви – продовженню бути! А на сайті Deadline навіть написали, коли чекати нову серію "Друзів".

Передісторія: спершу права на франшизу належали телеканалу NBC і Warner Bros. Television, після чого компанія Netflix вирішила їх викупити. Пізніше стало відомо, що улюблена компанія "Друзів" досі не втрачає популярності і фанати хотіли б побачити продовження. Студія Warner Bros. перекупила права за 425 мільйонів доларів і заявила про випуск епізоду.

В Ірландії вперше побрались дві жінки

За даними іноземних видань, прем'єра нового епізоду "Друзів" відбудеться у день запуску потокового сервісу HBO Max. Точна дата поки що невідома, однак зазначається, що феєрична прем'єра відбудеться вже в квітні цього року.