Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян презентували фільм про свої стосунки (Відео)

Автор
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян презентували фільм про свої стосунки (Відео)

До Дня закоханих чимало українських артистів приголомшили публіку новими музичними роботами.

Днями на офіційній сторінці Тоні Матвієнко в інстаграмі з'явився інтригуючий допис, яким вона анонсувала вихід романтично-музичного відео. Під час подорожі до провінції Нідерландів Фрисландії закохані зафільмували свої відомі пісні, які виконали у супроводі музикантів просто на вулицях міста Леуварден.

40-хвилинний музикл "Арсен і Тоня. Музична Love Story" пара опублікувала в День закоханих в ютубі. Проте відео сповнене не лише чуттєвими синглами, а й відвертими зізнаннями про закулісне життя подружжя.

Запрошуємо вас за лаштунки наших відносин. Ви станете свідками історії любові, яку ми вперше виносимо на авансцену, – презентувала Тоня роботу на сторінках свого інстаграму.

Місце зйомок пара обрала не випадково, адже саме ці простори сповнені історичними скарбами зі всієї країни. Крім того, за словами місцевих жителів, у чарівній Фрисландії живе справжнє кохання. Проте під час зйомок парі судилося пережити чималі пригоди разом з командою.

Зважаючи на те, що дозвіл на зйомки подружжя так і не отримало, вони грали та співали на вулицях міста на власний ризик. На щастя, місцеві жителі оцінили талант музикантів, хоч поліція й мала намір навести лад та спокій. Крім того, погода теж не завжди була привітною до команди. Сонячні години змінювалися дощем зі снігом та бурхливим вітром.