Український студент взяв участь у програмі Стівена Кінга - Dollar Baby

Автор
Український студент взяв участь у програмі Стівена Кінга - Dollar Baby

19-річний Валентин Лавренюк підписав контракт із Стівеном Кінгом - тепер у нього є рік, щоб зняти фільм.

Український студент Валентин Лавренюк підписав контракт з письменником Стівеном Кінгом і отримав права на екранізацію роману "Велотренажер" (2008) всього за $1. На реалізацію проекту у хлопця є час лише до кінця 2020 року.

Раніше Кінг запустив програму Dollar Baby, в рамках якої продає права на екранізацію своїх оповідань школярам та студентам-кінематографістам. Відправивши заявку, 19-річний Лавренюк отримав позитивну відповідь і тепер має намір зняти свій дебютний короткометражний фільм. Цим самим студент сподівається продовжити справу батька, генпродюсера Solar Media Entertainment, пише Yabl.

"Мені подобається, що у мене є можливість протягнути руку допомоги новачкам, так само як колись протягнули мені", - коментує свій проект Dollar Baby Стівен Кінг. Щорічно письменник підписує від п'яти до десяти подібний контрактів, однак умови не такі прості.

Права на екранізацію надаються лише на один рік. При цьому подальший вихід фільму у широкий прокат буде можливий лише після особистого дозволу Стівена Кінга. Зняти свій дебютний фільм Валентин планує вже до кінця цього року.

Польський серіал про лезбіянок став міжнародним хітом (Відео)

Що ж, побажаємо Валентину успіхів!