Юний Шелдон зустрівся зі своєю старшою версією в серіалі "Дитинство Шелдона"

Автор
1010
Юний Шелдон зустрівся зі своєю старшою версією в серіалі "Дитинство Шелдона"

"Так емоційно": творець "Дитинства Шелдона" розповів про кросовер з "Теорією великого вибуху".

16 епізод 3 сезону "Дитинства Шелдона" став для фанатів "Теорії великого вибуху" особливим, адже юний герой виграв оплачувану поїздку в Пасадені, штат Каліфорнія, і побував на лекції свого кумира Стівена Хокінга в майбутньої альма-матер - Каліфорнійському технологічному інституті.

Можна битися об заклад, що фінал серії змусив фанатів пережити кілька сентиментальних миттєвостей, адже Шелдон і його тато Джордж виявилися в дверях кафетерію Калтеха, де юний геній одного разу збереться зі своїми друзями Леонардом, Говардом і Раджешем. 

В інтерв'ю виданню TV Line творець "Дитинства Шелдона" Стів Молар поділився, що повертатися в декорації "Теорії великого вибуху" через майже рік після закінчення шоу було "більш ніж сюрреалістично". Продюсер назвав цей досвід "надзвичайно емоційним" і зізнався, що не зміг стримати сльози, побачивши знайому обстановку.

До речі, виявилося, що на екрані глядачі побачили не копію звичних декорацій, а саме оригінальну версію - її довелося запозичити з музею Warner Bros. А Молар зі сміхом сказав, що ті, хто відвідав музей в день зйомок того самого епізоду "Дитинства Шелдона", могли виявити порожнє місце з запискою, яка стверджувала, що експонат зданий серіалу в оренду.

Також Молар пояснив і те, чому в "Дитинстві Шелдона" така увага приділяється приємних спогадів Шелдона про батька. Адже в "Теорії великого вибуху" він рідко згадував про нього, а якщо і розповідав щось, це було часто колючим і саркастичним. За словами шоураннер, вся справа в тому, що через роки Шелдон по-іншому глянув на своє дитинство і усвідомив багато моментів, якими і вирішив поділитися з глядачами.

Нагадаємо, в "Теорії великого вибуху" був епізод, коли Шелдон зізнався Пенні, що одного разу застав батька з іншою жінкою. Незрозуміло, чи знайде ця сцена відображення в приквелі, не знає цього і сам Моралі.

Netflix представив нових акторів "Відьмака"

Дорослий Шелдон, можливо, не захоче розповідати аудиторії цю історію, - зізнався він. Втім, шоу вже продовжено як мінімум на четвертий сезон, так що трапитися може всяке.