Том Холланд обіцяє не спойлерити "Людину-павука 3"

Автор
821
Том Холланд обіцяє не спойлерити "Людину-павука 3"

Том Холланд "знає всі секрети" "Людини-павука 3", але обіцяє не спойлерити.

Людина-павук навчився мовчати.

На прем'єрі "Вперед" Том Холланд дав інтерв'ю HeyUGuys. Хоч інтерв'юер і намагався отримати інформацію про третій "Людині-павуку", але акторові вдалося не сказати зайвого. Він навіть не зреагував на провокаційне згадка журналістом "Зловісною шістки".

Я все знаю про сюжет картини. Пару тижнів тому у мене була велика зустріч з Marvel, де я дізнався всі секрети. Але я провів близько тисячі інтерв'ю, тому тепер я знаю, як не зіпсувати фільм спойлерами!

Том Холланд вважається одним з головних джерел витоку інформації в Marvel Studios. 

Зокрема, він повідомляв, що Людина-павук потрапить в космос в "Війні Нескінченності". Але сам він вважає таку свою репутацію несправедливою і каже, що Марк Руффало допустив більше помилок.

Руффало, наприклад, повідомляв, що в "Війні Нескінченності" всі помруть. Також одного разу він по необережності допустив витік в Instagram перших 20 хвилин "Тора: Рагнарок". Холланд ж настільки серйозних помилок ніколи не робив.

"Веном 2" вже процессі зйомок (Фото) 

Прем'єра "Людини-павука 3" запланована на 16 липня 2021 року. Єдина інформація про фільм, яку можна витягти з інтерв'ю Холланда, це факт того, що робота над сценарієм вже завершена.