"Світ Дикого Заходу": в мережі знайшли секретні трейлери з новими кадрами

Автор
"Світ Дикого Заходу": в мережі знайшли секретні трейлери з новими кадрами

Схоже, шанувальники відшукали "схованку", прихований для них авторами серіалу.

Офіційний трейлер до третього сезону серіалу "Світ Дикого Заходу" був представлений 20 лютого, але виявилося, що в Мережі доступні ще три "альтернативних" проморолика, які містять в собі раніше невідомі сцени. Ці додаткові матеріали були виявлені допитливими фанатами на сайті вигаданої компанії Incite Inc., яка фігурує в світі серіалу.

Перш за все на себе звертає увагу жартівливий трейлер, який витриманий в стилістиці романтичних комедій, - цей ролик розповідає про знайомство головної героїні телешоу Долорес (Еван Рейчел Вуд) з колишнім конструктором андроїдів Калеб (Аарон Пол). Пародійність цього трейлера підкреслюється також його назвою: "Коли Калеб зустрів Долорес" відсилає до знаменитого Ромка "Коли Гаррі зустрів Саллі". Серед глядачів тут же виникли припущення, що творці "Світу Дикого Заходу" зняли ряд сцен спеціально для цього трейлера, тому що деякі моменти дуже вже йдуть врозріз з драматичною атмосферою серіалу.

Куди більш сувора і жорстока картина малюється в іншому ролику. У ньому напружені кадри з майбутніх серій перемежовуються з помітними фразами на кшталт "Втеча - це не свобода", "Бажання - це не влада", "Свобода волі не вільна". Все це приправлено тривожним саундтреком.

Любителям серіалу "Світ Дикого Заходу" представлено новий трейлер

Нарешті, третій ролик являє собою кілька видозмінену версію офіційного трейлера - з іншою музикою і декількома новими кадрами. Тут акцент робиться на фігурі Долорес, яка розмірковує про долю андроїдів, намагаючись переманити Калеба на свою сторону.

Третій сезон "Світу Дикого Заходу" вийде в ефір HBO 15 березня.