Кріс Еванс претендує на роль стоматолога-садиста в рімейку "Магазинчик жахів"

Автор
602
Кріс Еванс претендує на роль стоматолога-садиста в рімейку "Магазинчик жахів"

Капітан Америка готовий змінити щит на бормашину.

Актор і режисер Кріс Еванс веде переговори зі студією Warner Bros, про роль в римейку "магазинчик жахів".

У разі успіху переговорів Еванс отримає роль стоматолога, який отримує задоволення від страждань пацієнтів.

Крім того, за даними порталу Deadline, студія веде переговори з Терон Еджертон, Біллі Портером і Скарлетт Йоханссон.

Якщо студії вдасться домовитися з акторами, то цей фільм стане дев'ятим спільним фільмом Еванса і Йоханссон. До цього вони грали разом у "Вищому балі", "Щоденниках няні" і шести фільмах Marvel.

Фільм "Крамничка жахів" за легендою був знятий в 1960 році за два дні, так як тільки на цей час режисерові Роджеру Корману надавали декорації магазину. За сюжетом, незграбний і нерозторопний помічник флориста Сеймур знаходиться на межі звільнення. Щоб зберегти роботу, він видобуває незвичайний квітка.

Вид квітки приваблює відвідувачів в крамницю, виручка зростає, а разом з нею ростуть шанси Сеймура зберегти роботу. Треба лише доглядати за новим квіткою. Тільки квітка виявляється промовистою людожером і виростає до таких розмірів, що починає поїдати відвідувачів магазину.

У мережі зявився трейлер до серіалу "Фрейд"

У 1982 році за мотивами фільму був поставлений бродвейський мюзикл. Який в свою чергу в 1986 році перетворився в музичний фільм, поставлений Френком Озом, де роль стоматолога виконував Стів Мартін і прославив її незабутньою піснею «Дантист!». Крім нього в фільмі також знімалися Вінсент Гарденія, Рік Мораніс, Джеймс Белуші, Білл Мюррей.