Кевін Файгі може втратити свій пост в Marvel через жінок-супергероїнь

Автор
541
Кевін Файгі може втратити свій пост в Marvel через жінок-супергероїнь

Кевін Файгі міг бути звільненим з поста голови Marvel Studios.

У недавньому інтерв'ю The Independent виконавець ролі Халка Марк Руффало розповів про тих, що були проблеми в імперії Marvel:

Під час зйомок перших "Месників" Кевін Файгі сказав мені, щоб я не дивувався, якщо його завтра не буде на знімальному майданчику. Він збирався йти до директора Marvel Entertainment Айзеку Перлмуттеру і відстоювати ідею фільмів про супергероїнь. Перлмуттер не вірив, що хтось піде дивитися супергеройський фільм про жінок.

Коли я побачив Файгі на своєму посту, то зрозумів, що він виграв битву. І за підсумками минулих років можу сказати, що він змінив всю всесвіт Marvel. У нас є жінки-супергероїні, є темношкірі супергерої, скоро з'явиться супергерой-гей. Ніяка інша студія не забезпечує такий рівень відкритості.

Фільм "Капітан Марвел" з жінкою в головній ролі, робота над яким почалася після виходу в прокат "Месників", вийшов на екрани в 2019 році. У травні цього року вийде фільм про Чорної вдови. За словами Руффало, в планах студії зняти фільм про жіночому варіанті Халка.

Сутички між Файгі і Перлмуттером відбувалися неодноразово. Через бюджет, персонажів, сюжетів.

Дата виходу адаптації відомого мультфільму "Мулан" (Відео)

Інновації і різноманітність Файгі здобули перемогу над консерватизмом і небажанням ризикувати Перлмуттера.