Стали відомі деталі першої серії нових "Друзів"

Автор
503
Стали відомі деталі першої серії нових "Друзів"

Весь світ не припиняє обговорювати повернення "Друзів" на великий екран.

Автори проєкту не розсекречують деталей зйомок, тримаючи у секреті навіть концепцію. Однак Кортні Кокс лаконічно прокоментувала вихід нового епізоду франшизи.

Сталось це під час шоу "Прогулянки з Кевіном Нілоном", що виходить на ютуб-каналі ведучого. Саме там 55-річна Кортні Кокс заявила, що у 60-хвилинному епізоді "Друзів" усі актори зберуться в одній кімнаті, щоб поділитись своїми спогадами про створення франшизи. Це буде нетипова серія, яка відкриє чимало таємниць для прихильників історії. 

Найцікавіше, що усі ми вперше зберемося разом в кімнаті і поговоримо про серіал. Він вийде на стрімінговому сервісі HBO Max. Я неймовірно схвильована. Впевнена, ми чудово проведемо час. Я така схвильована. Ми зустрінемося, щоб все обговорити, ми будемо сидіти і згадувати про цей неймовірний досвід, який у нас був. Запуск буде фантастичним,
– розповіла Кортні Кокс. 

Акторка додала, що насправді всі зірки серіалу "Друзі" не часто збираються разом. Вперше Дженніфер Еністон, Метт Леблан, Ліза Кудроу, Меттью Перрі, Девід Швіммер зібрались у будинку Кортні Кокс. А вже наступного разу зустріч організувала виконавиця ролі Рейчел Грін – Дженніфер Еністон. Саме кадр з цих посиденьок стрімко поширився у мережі. Всі актори погодились взяти участь у зйомках нового епізоду "Друзів", тому прихильники в очікуванні прем'єри. 

"Ідеальне возз'єднання для мене (воно недавно сталося, до речі, але зайняло цілу вічність)... Я не знаю, скільки років пройшло, може бути, 15, і ось ми нарешті зібралися разом і повечеряли. А збираємося ми не так часто – можливо, це було всього двічі з того часу, як закінчилися зйомки серіалу. Це було весело, ми постійно сміялися", – додала Кортні Кокс.

Назвали тварин, які є джерелом коронавірусу

Про новий епізод "Друзів" офіційно стало відомо 22 лютого 2020 року. Тоді всі актори популярного проєкту один за одним оприлюднили спільне фото з дописом: "Це станеться". Згодом і автори франшизи підтвердили інформацію про повернення легендарних "Друзів" на екрани. Зйомки, за словами виконавчих продюсерів Кевіна Брайта, Марти Кауфман і Девіда Крейна, пройдуть на студії Warner Bros. Studio Stage 24. Вже є точна дата виходу проєкту – травень 2020 року.