Сімпсони спародіювали «Месників: Фінал»

Автор
1189
Сімпсони спародіювали «Месників: Фінал»

Секрет "Сімпсонів" в тому, що вони завжди йдуть в ногу з часом.

За 30 років в ефірі в "Сімпсонах" було спародіював безліч популярних фільмів, а тепер справа нарешті дійшла і до кінематографічної всесвіту Marvel.

Телеканал Fox виклав превью чергового епізоду знаменитого мультсеріалу - в нього буде включено переінакшених сюжет "Месників: Фінал".

У представленому ролику жителі Спрінгфілда сидять в кінозалі і дивляться супергеройський фільм, схожий на "Месників".

У ньому різні супергерої намагаються атакувати невразливого лиходія на ім'я Chinnos, тобто "Підбородос", а той, тримаючи в руках «Смартфон Нескінченності», вигукує:

Тепер, коли я, Підбородос, встановив собі додаток "Судний день", я можу перезавантажити цю планету, зрадивши її вогню в ім'я утопії!

Забавно, що Підбородос озвучив президент Marvel Studios Кевін Файг. Він очолює Marvel з 2007 року, і саме ця людина відіграла ключову роль в ренесанс Супергеройське жанру, кульмінацією якого стали "Месники: Фінал".

Майбутня серія "Сімпсонів" отримала назву "Барт-поганець". За сюжетом, Барту випадково вдається подивитися якийсь довгоочікуваний супергеройський блокбастер до того, як фільм вийде в прокат. Завдяки цьому Барт отримує величезну владу, оскільки навколишні дуже бояться почути від нього спойлери.

Мультфільм "Петрик П'яточкін" відібрали для міжнародного анімаційного форуму

Крім тизера, творці "Сімпсонів" представили епічність постер до нового епізоду - він теж виконаний в стилістиці "Месників".

У США "Барт-поганець" вийде в ефір 1 березня.