Режисер "Ножі наголо" жалкує про те, що змусив робити Кріса Еванса

Автор
1067
Режисер "Ножі наголо" жалкує про те, що змусив робити Кріса Еванса

Ренсом з глузуванням спостерігає за своєю сім'єю, попутно поїдаючи печиво. Воно-то і стало причиною каяття режисера.

Бути актором - робота по-справжньому дивовижна, адже найчастіше ролі можуть вимагати абсолютно протилежної поведінки.

Таке протиріччя сталося і з Крісом Евансом на знімальному майданчику іронічного детективу "Ножі наголо".

Актор приступив до зйомок, ледь закінчивши роботу над "Месниками: Фінал", де він зіграв справедливого, суворого і дуже підтягнутого Капітана Америку.

І якщо для ролі в кіновсесвіту Marvel Крісу довелося тримати себе в їжакових рукавицях і багато часу проводити в спортзалі, його персонаж Ренсом став приводом розслабитися. Правда, як виявилося, режисер стрічки Райан Джонсон, озираючись на одну з ключових для героя Еванса сцен, жалкує про те, що довелося пережити акторові. 

Йдеться про момент, коли Ренсом з глузуванням спостерігає за своєю сім'єю, попутно поїдаючи печиво. Воно-то і стало причиною каяття режисера. В одному з недавніх інтерв'ю він зізнався, що зупинив вибір на цьому виді випічки тільки тому, що "він круто виглядав в кадрі", і тільки потім усвідомив, наскільки туго довелося Евансу, який був змушений є ці "дуже маслянисті" печива весь знімальний день .

"Ці печива такі, що, коли ви з'їдаєте лише пару штук, починає здаватися, ніби ваше горло покрито маслом зсередини. А Кріс їв їх весь день. Так що я дуже переживаю через це," - зізнався Джонсон. Але режисер напевно забув, що раніше Евансу доводилося від чого відмовлятися заради ролі, тому безконтрольне поїдання смакоти напевно його навіть порадувало.

Вийшов перший трейлер до культового хорор-фільму "Кендімен"

У будь-якому випадку надалі Райан напевно буде більш обережний у виборі їстівного реквізиту для своїх картин. До речі, вже відомо, що режисер працює над продовженням "Ножі наголо". У новому фільмі глядачі побачать ще одне загадкове злочин, розкритий Бенуа Бланом (Деніел Крейг). Правда, ніякого відношення до оригінального фільму сиквел мати не буде.