Деніел Редкліфф розповів чи повернеться до ролі Гаррі Поттера

Автор
870
Деніел Редкліфф розповів чи повернеться до ролі Гаррі Поттера

Актор розповів, що думає про продовження популярної франшизи.

Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф останніми роками знімається в проектах, які кардинально відрізняються від франшизи, що зробила його знаменитим. В інтерв'ю Variety 30-річний актор розповів, чи хоче одного разу повернутися до ролі чарівника.

"Я так не думаю. Не люблю говорити "ні", але я з цим не поспішаю, - сказав Редкліфф. - Я відчуваю, що фільми ["Фантастичні тварини"] просуваються і чудово справляються без нас. Буду радий, якщо все так і залишиться. Мені подобається моє нинішнє життя. Я не кажу, що ніколи не повернуся до жодної франшизи, але мені подобається гнучкість, яку дає моя кар'єра зараз. Не хочу потрапляти в ситуацію, коли я підпишуся на одну серію фільмів на кілька років вперед".

Після виходу останньої частини "Гаррі Поттера" в 2011 році Деніел часто знімався в артхаусних фільмах ("Людина-швейцарський ніж", "Роги", "Пушки Акімбо"), але запевняє, що обирав дивні ролі не для того, щоб позбутися від а мплуа юного чарівника.

Екс-учасник гурту One Direction Гаррі Стайлз зізнався у пограбуванні

"Я не вибирав проекти, які були дивними заради дивацтва." Людина-швейцарський ніж "був дивним, тому що мова в ньому йде про пукає трупі, і це не для всіх. У той же час це неймовірно розумний фільм, якому є що сказати про те, як бути людиною. я зробив "Стволи Акімбо", де до моїх рук прикручені пістолети, але також знявся у "Втечі з Преторії", яка заснована на реальних подіях. Я думаю, що людей дивує, що зараз я займаюся різними речами, тому що вони бачили мене в одній ролі занадто довго", - сказав актор.