Найочікуваніша п'ятірка прем'єр березня (Відео)

Автор
Найочікуваніша п'ятірка прем'єр березня (Відео)

У прокат виходить екранізація роману Джейон Остін і фільм за коміксом.

"Уперед"

Прем'єра: 5 березня

Режисер: Ден Скенлон

У ролях: Том Холланд, Кріс Пратт, Октавія Спенсер, Джулія Луїс-Дрейфус, Олена Вайті, Алі Вонг, Джон Ратценбергер, Мел Родрігез

З світу давно пішла вся магія. Тепер усі чарівні істоти, від ельфів до спрайтів, живуть звичайним життям і займаються самими звичайними справами. Але двох братів-ельфів не влаштовує нудне життя в передмісті, і вони відправляються в небезпечну подорож, щоб відшукати останні сліди магії.

"Емма"

Прем'єра: 5 березня

Режисер: Відбиранням ДеУайлд

У ролях: Аня Тейлор-Джой, Джош О'Коннор, Джонні Флінн, Білл Найі, Міа Гот, Джемма Віла, Каллум Тернер, Руперт Грейвз

Юна красуня Емма Вудхаус вважає, що добре знається на людських характерах і тому може виконувати роль свахи для своїх подруг і молодих людей. Вона відмовляє свою подругу, скромну дівчину Гаррієт Сміт, виходити заміж за фермера і обирає для неї вікарія містера Елтона. Однак той закохується в саму Емму. Отримавши відмову, він виїжджає, а Гаррієт Сміт залишається без нареченого. Потім Емма намагається звести Гаррієт зі своїм новим знайомим — Френком Черчіллем.

"Бладшот"

Прем'єра: 12 березня

Режисер: Дейв Вілсон

У ролях: Вин Дізель, Ейса Гонсалес, Сем Х'юен, Гай Пірс, Тобі Кеббелл, Талула Райлі

Головний герой — Анджело Морталлі— був реанімований і перетворений на "машину вбивства". Для цього ФБР стерло його пам'ять і запустило в кров спеціальні мікрокомп'ютери, які допомагають тілу Анджело швидко загоювати рани і контролювати різні електронні пристрої... Зав'язка історії відбувається, коли ця машина вбивства, виходить з-під контролю і оголошує війну своїм колишнім роботодавцям, що позбавили його пам'яті.

"Тихе місце 2"

Прем'єра: 19 березня

Режисер: Джон Красінскі

У ролях: Емілі Блант, Міллі Сіммондс, Кілліан Мерфі, Джимон Хонсу

У центрі сюжету знову опиниться сім'я, яка пережила всі жахи інопланетного вторгнення в першій частині. Цього разу глядачам відкриється більше інформації про походження небезпечних інопланетян, які реагують на звук. Також на глядачів чекає знайомство з інишими тими, хто вижив після захоплення планети.

"Мулан"

Прем'єра: 26 березня

Режисер: Нікі Каро

У ролях: Лю Іфей, Донні Йен, Джет Лі, Гун Лі, Джейсон Скотт Лі

Зачасту велике кохання приходе після великої помилки

Історія про безстрашну молоду дівчину, яка видає себе за чоловіка, щоб вступити в ряди армії, що протистоїть Північним загарбникам, що насувається на Китай. Старша донька хороброго воїна Хуа, Мулан — енергійна і рішуча дівчина. Коли Імператор видає указ про те, що один чоловік з кожної сім'ї повинен вступити в ряди Імперської армії, Мулан займає місце свого хворого батька, ще не знаючи, що їй належить прославитися як одному з найбільших воїнів в історії Китаю.