Френсіс Форд Коппола зніме фільм про міжнаціональну родину

Читать на русском
Автор
Френсіс Форд Коппола зніме фільм про міжнаціональну родину Новина оновлена 31 березня 2023, 06:50

Кого з акторів він покличе на ключові ролі, стане відомим на фінальній стадії написання сценарію.

Режисер Френсіс Форд Коппола, який уже багато років доводить, що славиться не лише серією фільмів «Хрещений батько», зніме картину про життя італо-американської родини з 1930 по 1960 рік. The Hollywood Reporter, який першим повідомив новину, пише, що фанати стрічок про сім’ю Корлеоне вже радіють. Але, найімовірніше, даремно.

Як зазначили в THR, «Хрещений батько» охоплює тимчасовий проміжок з 1945 по 1955 роки. До того ж у світлі останніх картин Копполи чекати від нього жанрового фільму, швидше за все, не варто. Історія сім’ї, розказана у «Тетро», — ось що може очікувати глядачів. Сам режисер, який уже пише сценарій, повідомляє, що в центрі історії опиняться хлопчик та дівчинка у пізньому підлітковому періоді. Новий час – нові люди.

Кого з акторів він покличе на ключові ролі, стане відомо на фінальній стадії написання сценарію, хоча, можливо, Коппола вже когось розуміє.

Назва майбутнього фільму також невідома. Як продюсер виступить Фред Рус, який часто співпрацює з родиною режисера. Зокрема він працював над «Елітним товариством» Софії Копполи, а також останньою картиною її батька — «Між».