Що уповільнює вивчення Англійської мови

Автор
Що уповільнює вивчення Англійської мови

У лонг-лист Міжнародної Букерівської премії увійшли 13 письменників.Що найбільше уповільнює вивчення англійської - спостереження спеціаліста.

Розмовну англійську для подорожей чи пояснення елементарних потреб можна вивчити до 4 місяців, кажуть фахівці.

Головне правильно обрати методику засвоєння знань і створити навколо себе максимально англомовне оточення. Інакше вивчення іноземної буде уповільненим.

"Найбільше уповільнює вивчення англійської зупинки на граматиці й письмі. Це варто починати з 7 заняття, інакше легко відбити у людей не лише інтерес, а й віру в те, що в них щось виходить, - розповідає репетитор із англійської мови Лариса Чернега. 20 років готує випускників до вступу на спеціальності з перекладу. - Якщо на курсах чи в університеті з перших занять вас вчать основам граматики, швидко ви мову не опануєте. Ще одним чинником уповільнення засвоєння мови - це виокремлення для неї кількох днів на тиждень. Той, хто вчить мову, має чути її щодня не менш як по дві години. На деяких курсах роблять натиск на слухове й зорове засвоєння слів. Єдине, воно працює не більше 5 днів. Людина звикає до написів англійською в телефоні, її вуха сталі вирази в навушниках теж сприймають за шум. Це може бути лише один із тимчасових аспектів вивчення".

Опубліковано лонглист номінантів на Міжнародну Букерівську премію

Також уповільнює вивчення англійської зосередження на засвоєнні окремих слів. Варто акцентувати увагу на цілих розмовних зворотах і фразах.

"Англійська йде повільно, якщо їй присвячувати раз чи два на тиждень. вивчення повинно тривати щодня у різних формах, - говорить спеціаліст. - Почавши вивчення, потрібно одразу намагатися говорити. Уже під час побудови речень уточнювати й дізнаватися особливості використання допоміжних дієслів, артиклів тощо"

Найпопулярніші способи пришвидшеного вивчення англійської навчання на курсах декілька разів на тиждень, відеоуроки, інтернет-курси та репетиторство. Найдешевше коштують інтернет-курси - близько 3,8 тис. грн. за два місяці. За цей період викладачі курсів обіцяють навчити своїх учнів говорити іноземною мовою. Середній період курсів, де навчання проходить у групах становить чотири місяці. Інтенсивні курси вивчення англійської в групах коштують 3,5 тис. грн за місяць. Обіцяють, що відвідувач зможе говорити на початковому рівні за 30 днів. Репетиторство коштує від 200 грн за годину заняття. За умови 3 занять в тиждень місяць обійдеть близько 2,4 тис. грн.