Паніка через коронавірус призвела до зростання продажів роману "Чума" Альбера Камю

Автор
616
Паніка через коронавірус призвела до зростання продажів роману "Чума" Альбера Камю

В Італії продажі роману потроїлися.

У Франції з четвертого тижня 2020 року почали зростати продажу роману "Чума" Альбера Камю. Як свідчать дані Edistats, зростання продажів збігся з поширенням коронавірусу спочатку в Китаї, а потім і в усьому світі.

За останній тиждень лютого продажі роману від видавництва Folio склали 1700 примірників порівняно з 450 екземплярами минулого року. В Італії продажі роману потроїлися, а в інтернет-магазині ibs.it він вийшов на шосте місце з продажів.

За станом на 3 березня число тих, що заразилися новим коронавірусом склало 90936 осіб. За минулу добу ця цифра збільшилася на 1864 людини.

Перший випадок захворювання зафіксували і в Україні. В даний час всі біологічні матеріали та зразки відправили у вірусологічну лабораторію Всесвітньої організації охорони здоров'я. В Україні почали працювати з людьми, з якими контактував заражений.

Крістіна Орбакайте показала архівне фото з Аллою Пугачовою (Фото)

Головний санлікар розповів про те, що хворий чоловік повернувся з Італії, де вони з дружиною мандрували. Після того, як громадяни повернулася в Україну, вони самоізолювалися. А через два дні у чоловіка виявили симптоми коронавірусу.