У Сумській області проходить міжнародний рок-фестиваль "Схід-Рок"

Автор
У Сумській області проходить міжнародний рок-фестиваль "Схід-Рок"

Під час фестивалю, який триватиме ще і завтра, функціонує безкоштовне наметове містечко в дендропарку "Нескучне".

У Тростянці Сумської області відкрився VII Міжнародний фестиваль "Схід-Рок". 

"Щорічно" Схід-Рок "дає можливість молодим колективам виступити на одній сцені з" монстрами "української рок-музики. Молоді групи проходять на фестиваль шляхом відбору. У 2018 році на чотири місця на головній сцені фестивалю претендували близько 500 груп", - розповів головний організатор заходу мер Тростянця Юрій Бова.

Він розповів, що виступи артистів проходять на території пам'ятки архітектури XVIII століття Круглий двір, який довгий час був відкритою концертним майданчиком. До речі, вона є головним символом фестивалю і зображена на його логотипі. 

Цього року гостям заходу, а їх, як і в минулі роки, очікується до 10 тисяч, оцінити свою виконавську майстерність пропонують близько 20 груп. Серед них буде і шведська поп-панк-група The Headlines, яка презентує свій новий альбом "In the end".

На фестивалі виступить і українсько-американська група Flit. Після перерви довжиною в вісім років вони повернулися в Україну і дадуть кілька концертів. 

Родзинкою фестивалю стане участь Дмитра Шурова (Pianoбой) з потужним і енергійним шоу.

Вартість одноденного квитка на всі виступи виконавців - 400 грн, на 2 дні - 700 грн. 

Згідно з рішенням Тростянецького виконкому безкоштовно фестиваль зможуть відвідати діти до 14 років у супроводі батьків, учасники АТО / ООС, діти учасників АТО / ООС, діти з інвалідністю та з багатодітних сімей. А жителі громади, які отримали картку жителя Тростянецької ОТГ і пільгову картку її жителя, зможуть придбати квиток на фестиваль з 50-відсотковою знижкою.