В стилі Джей Ло: Гайтана випустила гарячий кліп на нову пісню (Відео)

Автор
В стилі Джей Ло: Гайтана випустила гарячий кліп на нову пісню (Відео)

Українська виконавиця Гайтана вже тривалий час не тішила своїх фанатів новими хітами та кліпами, відтак її дебют після народження Ніколь став особливо неочікуваним.

Співачка представила пісню "Танці з зірками", де зірка засвітила сталевий прес та спокусливі танці в стилі Джей Ло.

Останньою відеороботою Гайтани став кліп на пісню "Сонце в тобі", який вийшов у травні 2017 року. Відтоді зірка випустила декілька аудіохітів і весь вільний час присвячувала вихованню доньки Сапфір-Ніколь від Алекса Смарта, яку народила в червні 2017-го.

Цього разу 40-річна Гайтана постала в несподіваному апмлуа – в образі гарячої танцівниці, де засвітила розкішну фігуру після народження первістка. У кліпі показано хімію почуттів між хлопцем-спортсменом та дівчиною-танцівницею, де перший намагається навчитись хореографії, щоб завоювати серце коханої. У кліпі взяли участь 11 танцюристів, а поставкою танцю зайнялась Анна Бондаренко.

"Танці з зірками" – для тих, хто ніяк не може наважитись на вирішальний крок, хто боїться, що його старання не будуть гідно оцінені, хто вагається – розпочинати нову справу чи ні, - розповіла співачка про прем'єру кліпу, який набирає популярності в мережі.