Гурт "Океан Ельзи" випустить новий альбом

Автор
Гурт "Океан Ельзи" випустить новий альбом

Про це лідер колективу Святослав Вакарчук повідомив в ексклюзивному коментарі.

Лідер політичної партії "Голос" Святослав Вакарчук успішно поєднує свою роботу у Верховній Раді з музичною кар'єрою. Про це свідчить новий альбом популярного гурту "Океан Ельзи", над яким музиканти вже активно працюють. За словами лідера "Океан Ельзи", наразі він активно працює над створенням платівки та прослуховує демоверсії нових треків.

"Ми працюємо над можливістю випуску нового альбому. Багато вислуховую зараз демоверсій своїх пісень, які ми робили", – сказав Святослав Вакарчук.

Крім того, лідер партії "Голос" запевнив журналіста, що на новий альбом слід очікувати вже до кінця 2020 року. Втім, ні назва нової платівки, ні кількість пісень на ній Святослав Вакарчук поки не розсекречує. 

Як відомо, після початку політичної кар’єри в якості лідера фракції "Голос" Святослав Вакарчук повідомив Святослав Вакарчук зізнався, що буде з гуртом “Океан Ельзи” після виборів , що продовжить займатися творчістю разом з гуртом "Океан Ельзи". В липні 2019 року успішний колектив презентував нову пісню "Човен".

Переїзд принца Гаррі з Британії збільшить бюджет на охорону його сім'ї

Окрім цього, Святослав Вакарчук записав саундтрек Гурт “Океан Ельзи” презентував особливу пісню “Човен”: аудіо до нового українського фільму "Захар Беркут".