Kozak System готові презентувати новий альбом 29 лютого (Відео)

Автор
Kozak System готові презентувати новий альбом 29 лютого (Відео)

“Повінь” передує релізу “Закохані злодії”, що зовсім скоро побачить світ. Послухати нову пісню “козаків” можна вже зараз.

Українська фолк-рок група Kozak System презентувала нову пісню ”Повінь”, яка стала черговим синглом з майбутнього альбому “Закохані злодії”. Слова до пісні написали Микола Бровченко та Гліб Бабич, який вже працював з музикантами над іншою піснею — “Досить сумних пісень”.

Крім того, за словами Kozak System, вони відзняли на цю пісню кліп, тож зовсім скоро ми зможемо його побачити. Наживо ж “Повінь”, як і майбутній альбом гурту, почуємо у останній день зими 29 лютого у київському Жовтневому палаці.

“Цього разу пісня не дуже аж така трагедійна, як часто бувають балади. В ній є певний позитив і позитивний фінал. Бо у коханні і у стосунках він часто доволі драматичний”,- фронтмен Kozak System Іван Леньо.

Музичним продюсером майбутнього альбому рок-гурту “Закохані злодії” виступив музикант “Океан Ельзи” Мілош Єліч. “"Цей альбом буде незвичний для нас, зокрема тому що пісні меланхолічні. Якраз досвід Мілоша Єліча — це музикант і продюсер гурту "Океан Ельзи", нам здається дуже доречним. Ми раніше працювали над піснями з Мілошем, а якраз в цьому альбомі він викладається на сто відсотків”, — розповідав раніше Іван Леньо на Радіо Промінь.

Скай Едвардс та Росс Годфрі зіграють у київському клубі HC Hall (Відео)

"У фронтмена Kozak System великі плани і а майбутній альбом, і на його лайв-презентацію, аджу майбутній київський концерт стане найбільшим у історії гурту. “Я поки не можу сказати, яким буде шоу у кінцевому результаті, зараз з декількома людьми працюємо безпосередньо над постановкою. Сценографія, драматургія"— все це придумується дуже ретельно, щоби цей концерт не залишився в пам'яті, як просто відспівування пісень, а було реальне шоу, яке ми потім покажемо в декількох областях України", — каже Іван Леньо.