Біллі Айліш випустила кліп, який присвятила брату (Відео)

Автор
632
Біллі Айліш випустила кліп, який присвятила брату (Відео)

18-річна лауреатка головних нагород церемонії Греммі 2020 невтомно працює над новими хітами.

Напередодні престижної премії Біллі Айліш поділилася новою відеороботою на пісню everything i wanted, у якій постала зі своїм братом. Похмурий кліп розповідає про справжню дружбу та вірність.

Епатажна Біллі Айліш спромоглася завоювати 18-річній Біллі Айліш вдалося обійти знаменитих колег та встановити особистий рекорд на Греммі звання "Найкращий новий артист" на Греммі 2020, а її легендарний трек Bad Guy отримав статуетки "Запис року" та "Пісня року". Зі своєю другою студійною роботою When We All Fall Asleep, Where Do We Go? вона перемогла у номінації "Альбом року". Проте співачка не збирається зупинятися на досягнутому й з cинглом everything i wanted вкотре підкорила серця шанувальників.

Кліп з'явився на офіційному ютуб-каналі за кілька днів до тріумфу виконавиці на музичній церемонії й став її прем'єрною відеороботою, з якою вона увійшла в нове успішне десятиліття. Біллі Айліш знялася у ньому разом із братом. Відео починається зі зворушливих слів, присвячених Фіннеасу, який є продюсером зірки та активно сприяє розвитку її творчості.

"Фіннеас – мій брат і найкращий друг. Незалежно від обставин, ми завжди є та будемо підтримувати одне одного",– написала співачка на початку кліпу.

Незважаючи на досить похмуру атмосферу відео, Біллі Айліш заспівала про вірність. Пісня everything i wanted переповідає нічний кошмар знаменитості: їй наснилося, що вона покінчила життя самогубством, проте єдина людина, яка не залишилася байдужою – її брат Фіннеас.

Billie Eilish – everything i wanted: дивіться відео онлайн

За сюжетом, разом вони їздять нічним містом, а згодом їхнє авто йде на дно річки. Режисером кліпу виступила сама Біллі Айліш, яка спродюсувала попередню роботу на трек xanny.

Емінем побив власний рекорд під час читання репу (Відео)

"Мій брат і я написали цю пісню одне про одного, і я хотіла створити картинку, яка підкреслює, що, не зважаючи ні на що, ми завжди будемо разом",– прокоментувала співачка.