Запальна прем'єра: Jerry Heil презентувала новий сингл (Відео)

Автор
Запальна прем'єра: Jerry Heil презентувала новий сингл (Відео)

Українська співачка презентувала ритмічний саундтрек до шоу "Від пацанки до панянки".

Після виступу в першому півфіналі Нацвідбору Євробачення-2020 Jerry Heil презентувала новий ритмічний трек #НеБейбі. Пісня поступово підкорює мережу та стала офіційним саундтреком до розважального шоу "Від пацанки до панянки".

Аудіоверсія треку #НеБейбі з'явилась на ютуб-каналі співачки 10 лютого. Jerry Heil зізналась, що отримала пропозицію від авторів проєкту "Від пацанки до панянки" ще влітку 2019 року. Тоді артистка з рідними відпочивала на Одещині та не мала наміру працювати. Однак пропозиція настільки надихнула її, що Jerry Heil написала трек всього за кілька днів.

"Це був триденний тайм-аут, щоб звозити рідних на відпочинок, побути з сім’єю і якраз нічого не писати, щоб набратися сил і натхнення. Але чекати натхнення не довелося: пропозиція настільки збентежила мене і зарядила, що я почала писати в той же вечір! Бо це так близько мені. Я виросла в місті і в умовах, де між школами час від часу відбувалися такі культурні заходи як стріли, між уроками тебе могли облити брехнею, як брудом, а потім розносити плітки і шеймити за те, чого не було", – поділилась Jerry Heil.

Перед написанням пісні #НеБейбі співачка переглянула відеощоденники учасниць проєкту та одразу ж взялась за роботу. Тому в композиції Jerry Heil частково показала історії дівчат, які змушені були перетворитись з панянки у пацанку.

У Монатіка стартує кастинг на майбутній кліп

"Я хотіла написати пісню, яка б запалила дух дівчат і всіх, хто пережив знущання, булінг, хто відчув на собі жорсткість недалеких людей, які в свою чергу стали такими, бо, мабуть, теж були скривдженими. Це цикл, який здатен розімкнутися", – додала вона.