Євробачення-2020: The Hardkiss вийде на сцену другого півфіналу Нацвідбору

Автор
Євробачення-2020: The Hardkiss вийде на сцену другого півфіналу Нацвідбору

Вже цієї суботи, 15 лютого, відбудеться другий півфінал Національного відбору Євробачення-2020

За кілька днів вся країна буде прикута до телеекранів, аби на власні очі побачити найочікуванішу музичну подію року. На сцену Національного відбору Євробачення-2020 вийдуть MOONZOO feat. F.M.F. Sure, FO SHO, Еліна Іващенко, Олександр Порядинський, GARNA, KHAYAT, David Axelrod та TVORCHI.

Разом з вісьма конкурсними виступами глядачі зможуть насолодитися піснями популярного українського гурту The Hardkiss та представник Чехії на міжнародному конкурсі Бенні Крісто.

Раніше організатори анонсували, що 15-річна Софія Іванько стане зірковою гостею другого півфіналу Софія Іванько стане гостею другого півфіналу Нацвідбору Євробачення-2020 . Дівчинка представила Україну на Дитячому Євробаченні-2019 у Польщі з чуттєвою композицією The Spirit Of Music. Тепер відомі імена двох інших виконавців, які виступлять поза конкурсною програмою. Ними стали улюбленці української публіки The Hardkiss та представник Чехії на міжнародному конкурсі Євробачення-2020 Бенні Крісто з піснею Kemama.

Такі новини надзвичайно втішили глядачів, які з нетерпінням чекають почути пісні запрошених зірок та обрати свого фаворита серед числа претендентів на заповітну перемогу в Національному відборі Євробачення-2020.

Анджеліна Джолі таки зіграє в римейку хоррора "Наречена Франкенштейна"

Нагадаємо, що під час першого півфіналу запрошеним гостем став представник України на Євробаченні-2018 епажажний Melovin Представник України на Євробаченні-2018 Melovin виступив у півфіналі Нацвідбору: відео , який виконав свій трек Oh, No!