Біллі Айліш представила саундтрек до фільму "Джеймс Бонд" (Відео)

Автор
Біллі Айліш представила саундтрек до фільму "Джеймс Бонд" (Відео)

Біллі Айлиш представила пісню до ювілейного фільму про Джеймса Бонда.

За визначенням самої виконавиці, її пісня витримана в жанрі балади.

Не так давно було офіційно оголошено, що головну пісню до 25-ї картині з циклу про Джеймса Бонда «Не час помирати» виконає американська поп-зірка Біллі Айлиш. Реліз фільму відбудеться в квітні, але своєю композицією до нього 18-річна співачка поділилася вже зараз.

Айлиш стала наймолодшою виконавицею, якій було довірено написання провідною пісні для фільму «бондіани». Вперше композиція No Time To Die буде виконана Айлиш живцем вже 18 лютого в ході чергової церемонії вручення музичної премії Brit Awards.

Нагадаємо, що заголовна пісня є обов'язковим атрибутом кожного фільму про агента 007. Раніше в записі саундтрека до «бондіані» взяли участь багато знаменитих музикантів, в числі яких Луї Армстронг, Ненсі Сінатра, Мадонна, Адель і Сем Сміт.

Букмекери зробили прогноз щодо переможця Євробачення-2020

У прокат «Не час помирати» вийде друком 9 квітня. Роль Джеймса Бонда в цьому фільмі в останній раз зіграє Деніел Крейг. Разом з ним в акторський склад картини увійшли Ана де Армас, Рамі Малек, Леа Сейду, Крістоф Вальц, Рейф Файнс, Біллі Магнуссен, Бен Уішоу, Наомі Харріс та інші.