Євробачення 2020: деталі конкурсу та де дивитися

Автор
Євробачення 2020: деталі конкурсу та де дивитися

За право представляти Україну на цьогорічному Євробаченні в фіналі боротимуться шестеро артистів.

Національний відбір на Євробачення 2020 року добігає до свого кінця. Уже відбулися два півфінали й залишився останній завершальний етап – і Україна назве свого представника на цьогорічному пісенному конкурсі.

Нацвідбор на Євробачення: дата фіналу Фінал Нацвідбору відбудеться вже цієї суботи, 22 лютого. Саме цього дня стане відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні в Нідерландах.

Відповідно до правил українського відбору, кожна пісня оцінюється членами журі та глядачами в ході інтернет- та СМС-голосування. Однак голоси глядачів є пріоритетними. Тож, якщо якісь учасники в підсумку отримають однакову кількість балів, саме голоси глядачів будуть визначальними.

Євробачення 2020: Кароль запідозрили у підсуджуванні у другому півфіналі Нацвідбору

Артисти-фіналісти українського відбору 2020

За право представляти країну на пісенному конкурсі в фіналі змагатимуться шестеро учасників, які визначилися за результатами півфіналів. Зокрема, на сцену в суботу вийдуть такі конкурсанти: Jerry Heil, KRUTЬ, Gо_A, TVORCHI, KHAYAT та David Axelrod.

Де дивитися фінал Нацвідбору на Євробачення

Фінал Національного відбору представника України на Євробачення 2020 розпочнеться о 19:00. Його транслюватимуть в прямому ефірі телеканали UA:ПЕРШИЙ і СТБ, які спільно проводять Нацвідбір з 2016 року.

Спостерігати за відбором на Євробачення 2020 також є можливість онлайн – канали вестимуть трансляцію на Youtube.

Подивитися його онлайн можна на сайті УНІАН. Нагадаємо, 65-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення цьогоріч стартує 12 травня в нідерландському місті Роттердам. Саме цього дня пройде перший півфінал, а 14 травня – другий півфінал. І вже 16 травня відбудеться гранд-фінал і стане відомо ім’я переможця Євробачення-2020.