Сьогодні стане відомо, хто представить Україну на Євробаченні 2020

Автор
Сьогодні стане відомо, хто представить Україну на Євробаченні 2020

За право представляти Україну на цьогорічному Євробаченні в фіналі боротимуться шестеро артистів.

Національний відбір на Євробачення 2020 року добігає до свого кінця. Уже відбулися два півфінали й залишився останній завершальний етап – і Україна назве свого представника на цьогорічному пісенному конкурсі.

Саме сьогодні, 22 лютого, стане відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні в Нідерландах.

Відповідно до правил українського відбору, кожна пісня оцінюється членами журі та глядачами в ході інтернет- та СМС-голосування. Однак голоси глядачів є пріоритетними. Тож, якщо якісь учасники в підсумку отримають однакову кількість балів, саме голоси глядачів будуть визначальними.

Артисти-фіналісти українського відбору 2020

За право представляти країну на пісенному конкурсі в фіналі змагатимуться шестеро учасників, які визначилися за результатами півфіналів. Зокрема, на сцену в суботу вийдуть такі конкурсанти: Jerry Heil, KRUTЬ, Gо A, TVORCHI, KHAYAT та David Axelrod.

Що відомо про фіналістів Євробачення 2020

Де дивитися фінал Нацвідбору на Євробачення

Фінал Національного відбору представника України на Євробачення 2020 розпочнеться о 19:00. Його транслюватимуть в прямому ефірі телеканали UA:ПЕРШИЙ і СТБ, які спільно проводять Нацвідбір з 2016 року.

Спостерігати за відбором на Євробачення 2020 також є можливість онлайн – канали вестимуть трансляцію на Youtube.  Нагадаємо, 65-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення цьогоріч стартує 12 травня в нідерландському місті Роттердам. Саме цього дня пройде перший півфінал, а 14 травня – другий півфінал. І вже 16 травня відбудеться гранд-фінал і стане відомо ім’я переможця Євробачення-2020.