Букмекери вже назвали ймовірного переможця Євробачення 2020

Автор
Букмекери вже назвали ймовірного переможця Євробачення 2020

Професійний букмекер спрогнозував імовірного переможця сьогоднішньої боротьби за право представляти Україну у травні в Нідерландах.

Сьогодні ввечері відбудеться фінал Національного відбору на Євробачення 2020, у який вийшло 6 переможців з обох півфіналів. Професійний букмекер Максим Кравець спрогнозував імовірного переможця сьогоднішньої боротьби за право представляти Україну у травні в Нідерландах. За його словами, фінал може стати найбільш непередбаченим за всю історію шоу, бо на перемогу претендують одразу чотири учасники.

Зважаючи на попередні результати Нацвідбору Євробачення 2020 мінімальні шанси на перемогу у GO-A (коефіцієнт – 40,0) та Девіда Аксельрода (100,0).

«У перших аж надто нішева музика, а в Аксельрода пісня мало того, що відверто нудна, так ще й плагіат на пісню 80-х років від софт-рок групи Chicago», – пояснив Кравець. На думку букмекера, головними фаворитами сьогоднішнього шоу можуть стати: тернопільський гурт TVORCHI (2,4), KHAYAT (2,8), Jerry Heil (4,2). Також Кравець зазначив, що букмекери трохи недооцінюють співачку KRUTЬ (6,0).

Гурт TVORCHI став справжнім відкриттям Євробачення 2020 (Відео)

«Вона несподівано виграла перший півфінал і не здивуюся, якщо в результаті виграє і фінал. Пісня справді дуже ніжна і красива, хоча до вокалу питання є. Але оцінюючи шанси Круть, треба пам’ятати один момент – ще ніколи український відбір не вигравав той, хто не вигравав півфінал», – наголосив він.

Відтак букмекер радить ставити на обох, але розділити суми: 60% на TVORCHI і 40% на KRUTЬ. Нагадаємо, фінал Національного відбору представника України на Євробачення 2020 розпочнеться о 19:00. Його транслюватимуть в прямому ефірі телеканали UA:ПЕРШИЙ і СТБ, які спільно проводять Нацвідбір з 2016 року.