Jerry Heil прокоментувала фінал Нацвідбору на Євробачення 2020

Автор
900
Jerry Heil прокоментувала фінал Нацвідбору на Євробачення 2020

За перемогу змагалася популярна українська співачка та авторка пісень Jerry Heil, яка вже встигла відреагувати на фінал Національного відбору.

За перемогу в Національному відборі на Євробачення-2020 боролися 6 талановитих виконавців: Jerry Heil, KRUTЬ, Gо_A, KHAYAT, TVORCHI та David Axelrod. Цьогоріч суддівський корпус та глядачі були одностайні щодо вибору фаворита конкурсу. Так, електрофольк-гурт Go_A отримав максимальну кількість голосів і представить Україну на міжнародній арені в Роттердамі. А от Jerry Heil з піснею Vegan, незважаючи на любов широкої аудиторії, зайнята останню сходинку.

На особистій сторінці в інстаграмі співачка вже встигла відреагувати на результати фіналу Національного відбору на Євробачення-2020 і запевнила шанувальників, що впадати у відчай вона не збирається. Після поразки на пісенному конкурсі виконавиця влаштувала запальні танці у спідньому під хіт Вєрки Сердючки Make It Rain Champagne та наголосила, що невдовзі глядачам варто чекати її появу на танцювальному проєкті.

Пожована, але не проковтнута. Чи як там кажуть..? Думаєте, я на депресушці горщечком поїхала? Але я дійсно зробила висновки з цього чудесного життєвого уроку. І основний висновок ТАКИЙ: Я просто обрала не той конкурс. Побачимося на танцях з зірками, – написала Jerry Heil.

Варто наголосити, що артистка стала аутсайдером фінального відбору, адже як судді, так і глядачі оцінили її старання найнижчим балом. Сама ж Jerry Heil зробила максимум, аби вибороти звання фаворита конкурсу. Лише за два тижні дівчина цілком змінила концепцію свого номеру, який розкритикували у мережі фани. Проте нова постановка, на яку її спонукав потужний хейт у мережі, не допомогла талановитій співачці пробитися у лідери фіналу Національного відбору на Євробачення-2020.

Євробачення 2020: KRUTЬ відреагувала на фінал Національного відбору

Нагадаємо, що за результатами голосування другу сходинку розділили KRUTЬ і KHAYAT – 9 балів, третє місце зайняли TWORCHI і David Axelrod – 5 балів, а Jerry Heil посіла останнє місце, набравши лише 2 бали. Представники України гурт Go_A виступатимуть у Роттердамі в першому півфіналі 12 травня під номером 15 з україномовною піснею Solovey.