Популярний рок-гурт випускає новий альбом (Відео)

Автор
754
Популярний рок-гурт випускає новий альбом (Відео)

Whoosh! від Deep Purple надійде в продаж 12-го червня.

Фанатські суперечки, хто був крутіше в рок-музиці, Deep Purple або Led Zeppelin, можуть тривати до нескінченності. Однак навіть найпалкіші прихильники Deep Purple не можуть заперечувати, що перші чотири альбоми Led Zeppelin були шедеврами - так само як і фанати Led Zeppelin, якщо тільки вони справжні поцінувачі року, не можуть без поваги відгукнутися про Deep Purple in Rock, Fireball, Machine Head і Made in Japan.

Втім, самі Deep Purple на своєму сайті відгукуються про Whoosh! як про самий свій універсальний в музичному плані альбом, додаючи, що напівжартівливим девізом під час його запису в студії був «Deep Purple повертає Deep в Purple». Що вони під цим мали на увазі, ми дізнаємося вже менше, ніж через півтора місяці.

Тут, звичайно, відразу виникає питання, хто це «вони», оскільки Deep Purple, як ніяка інша легендарна рок-група в історії, розходилися, знову об'єднувалися, розходилися, щоб ніколи вже більше не зійтися, і знову об'єднувалися.

Ось, наприклад, класична цитата думки Річі Блекмора про Іена Гіллана: «Він самий великий вокаліст в хард-року. Але своїми витівками і поганим поводженням він мені глибоко неприємний. Тому на особистому рівні ми з ним не спілкується ». Правда, Блекмор тут же самокритично додає: «Я знаю, що зі мною теж дуже непросто».

Проте, на сайті серед учасників запису названі Іен Гіллан, Роджер Гловер, Іен Пейс (71-річний ударник - єдиний учасник Deep Purple, хто грав у всіх її складах), Стів Морс і Дон Ейрі. 21-й альбом групи вийде в декількох варіантах, включаючи аудіо + відео. Поки жодна композиція з нього в інтернет не викладена, тому ми тут поставимо стару, про яку в 2013-му році, коли Deep Purple не включили до Зали слави рок-н-ролу один з рок-музикантів (не з Deep Purple) сказав : «З якої пісні кожна дитина починає вчитися грати на гітарі?»

Тейлор Свіфт представила новий кліп на пісню The Man (Відео)

Правильно, з Smoke on the Water. До речі, на своєму концерті в Києві в 2008-му році вони зіграли її останньою і тільки після численних прохань публіки.