У Росії обрали представника на Євробачення-2020

Автор
504
У Росії обрали представника на Євробачення-2020

Зірки мільйонних переглядів у YouTube обіцяють яскраве шоу.

Співак із Запоріжжя Олександр Панайотов, якого раніше журналісти поспішно назвали представником Росії на Євробаченні-2020, не поїде до Нідерландів. Цього року в Роттердамі країну представить епатажний гурт Little Big.

Про це ввечері 2 березня повідомляє "Перший телеканал", який щорічно проводить закритий вибір представника країни на правах місцевого організатора.

"Ми спочатку зраділи, потім прийшов страх, тому що надій завжди багато. Але ми постараємося зробити все, що від нас залежить. Ця подія планетарного масштабу для будь-якого гурту, - зазначив засновник і фронтмен Ілля Прусікін. - Пісня буде веселою. Не турбуйтеся за хореографію. З хореографією у нас все тіп-топ".

Гурт Little Big зібрали в 2013 році в Санкт-Петербурзі. Самі музиканти називають себе сатиричною арт-колаборацією, яка одночасно робить акцент на музиці та перформансі. Найчастіше у своїх піснях та кліпах Little Big з гумором обіграє різні стереотипи про росіян, завдяки чому ролики швидко стають вірусними і набирають десятки мільйонів переглядів.

Як знайти час на спорт, якщо постійно зайнятий

Так, наприклад, один з головних хітів гурту SKIBIDI на сьогоднішній день може похвалитися більш ніж 300 млн переглядів на YouTube.