Букмекери прогнозують Росії друге місце на Євробаченні 2020

Автор
830
Букмекери прогнозують Росії друге місце на Євробаченні 2020

65-й міжнародний конкурс Євробачення-2020 відбудеться в Нідерландах, у Роттердамі.

Задовго до початку популярного вокального конкурсу Євробачення-2020, букмекери розпочинають ставити ставки та прогнози на переможця конкурсу, який отримає головний кубок шоу. У букмекерській таблиці лідирує Ісландія.
Півфінал співочого конкурсу пройде 12 травня, другий півфінал – 14 травня, а фінал конкурсу, в ході якого визначать переможця, проведуть 16 травня. Очікується, що у шоу візьмуть участь представники 41 держави. Ведучими грандіозного шоу стали Шантал Янцен, Едсілія Ромблі та Ян Сміт.

У Нацвідборі на Євробачення від України перемогу здобув гурт Go_A. Гурт набрав 6 балів від членів журі та 6 балів глядацького голосування на відборі. Представниця від України виступатиме у Роттердамі в першому півфіналі 12 травня під номером 15 з піснею "Соловей".

Прогнози букмекерів у фіналі Євробачення-2020

Букмекерський прогноз можна побачити на офіційному сайті пісенного конкурсу Євробачення. Місце переможця пророкують Ісландії. Друге місце очолює Росія. Трійку лідерів закріплює Литва. На четвертому місці розмістилася Румунія. На п’ятому місці перебуває Італія.

Болгарія посіла 6 місце. В десятці також розмістилися Швеція, Мальта, Німеччина, Норвегія. Україна, яка раніше перебувала на 11 місці, опустилася на 23 місце. Нідерланди, які цього року є господарями пісенного конкурсу Євробачення-2020 та приймають у себе всіх конкурсантів, перебувають на 19 місці. 

Що відомо про представників Ісландії на Євробаченні

Представляти Ісландію на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2020 та боротися за перемогу буде ісландський музичний гурт Daði & Gagnamagnið з композицією Think about things. Лідером колективу є співак і музикант Daði Freyr Pétursson. Вокаліст закінчив мультикультурну школу в 2012 році і отримав ступінь бакалавра в галузі музичного менеджменту та аудіовиробництва в Берліні в 2017 році. 

Як правильно користуватися антисептиком

Кліп гурту на YouTube зібрав понад мільйон переглядів. Композиція стала успішною саме за сприяння голлівудського актора Рассела Кроу, який підтримав гурт у cвоєму акаунті в Twitter.