Українська співачка Руслана випустила нову пісню "Ми вітер"

Автор
984
Українська співачка Руслана випустила нову пісню "Ми вітер"

Руслана танцювала і створювала динамічний перформанс на вежі вітрогенератора на висоті 120 метрів над рівнем моря.

У Києві, відбулася презентація нового проекту Руслани: допрем'єрний показ музичного відео «МІ ВІТЕР/WE ARE WIND» та презентація міні-альбому (4 пісні) з однойменною назвою.

Підтримати співачку прийшли її друзі та колеги, як шоу-бізнесу та сфери відновлюваної енергетики, так і з багатьох інших сфер і напрямків.

Серед присутніх були представники індустрії відновлюваної енергетики – Олександр Домбровський, Андрій Конеченков, Віктор Куртев, голови асоціацій і великих підприємств, академіки, представники депутатського та дипломатичного корпусу, уряду та громадських рухів, а також колеги Руслани по сцені: Валерій Харчишин («Друга ріка»), Олег Михайлюта (Фагот «ТНМК»), Vlad Darwin (Влад Дарвін), Ігор Кондратюк, Катерина Осадча, Світлана Кузьменко (дружина Андрія Кузьменка «Скрябіна»), Соломія Вітвіцька та інші.

"Я презентувала чисту енергію. Я презентувала проект, який так і називається "Live on clean energy". Ця назва має подвійне значення: як у контексті житті кожної людини, так і в контексті майбутнього шоу, яке я готую на чистій енергії. Ми показали прогресивне і інноваційне, досить амбітне бачення завтрашнього дня.

Ми бачимо майбутнє всього людства на чистій енергії і своє життя на чистій енергії. Зі свого боку я закликала і заявила, що музика, яку я презентувала, вже зроблена на чистій енергії", - говорить Руслана.

Ані Лорак випустила новий кліп на пісню "Я бы летала" (Відео)

"Вітряк, на який я піднялася, щоб зняти своє відео – це вже сцена. Як співачка, я використовую мікрофон на сцені для того, щоб закликати людство переходити на чисту енергію. Своє місце в цьому житті я знайшла. І вибрала це своїм кредо. Все, що я робила до цього, є логічним шляхом до цієї точки і до цього меседжу, до цієї важливої місії", - додала співачка.

Руслана танцювала і створювала динамічний перформанс на вежі вітрогенератора на висоті 120 метрів над рівнем моря на сході сонця. Оригінальна пластика співачки і неймовірні краєвиди, зміксовані з доповненою реальністю, навіть при перегляді викликають легке запаморочення. Вже 5 березня відбудеться світова прем'єра кліпу «Мі вітер» в двох версіях - українській та англійській.