Українська співачка Jerry Heil підтримала представників Росії на "Євробаченні"

Автор
724
Українська співачка Jerry Heil підтримала представників Росії на "Євробаченні"

Jerry Heil назвала ймовірних переможців Євробачення-2020, і деякі їй цього не пробачили.

Фіналістці Національного відбору на Євробачення-2020, співачці Jerry Heil дісталося в мережі за думку про гурт Little Big, який представить цього року на конкурсі Росію. У епатажних музикантах автор хіта "Охрана_Отмєна" побачила потенціальніх переможців, але з цим погодилися далеко не всі.

Не сподобалося деяким читачам молодої артистки і її загальне позитивне ставлення до гурту з Росії. Дехто навіть пригрозив відпискою.

Увечері 2 березня в Росії визначилися з представником на Євробачення-2020. Співак із Запоріжжя Олександр Панайотов, якому раніше журналісти поспішно приписали цю місію, до Нідерландів все ж не поїде. Цього року в Роттердамі країну представить епатажний гурт Little Big.

"Мені здається чи ми з вами вже знаємо переможця Євробачення?" - написала в Інстаграм Jerry Heil, позначивши в своєму пості музикантів. Тут-то і почався галас.

У коментарях до фотографії співачці раптом заявили, що підтримувати російський гурт зараз зовсім некоректно. Деякі навіть вважають, що справа в заздрощах і поразці у фіналі Нацвідбору: "Відписуюся через цей пост... з тими, хто фанатіє від російських гуртів, нам не по дорозі", "Як можна підтримувати гурт з РФ?", "Фу, Яна, що за дічь?", "Ну ясно. Тобі прикро, що ти програла на відбірковому", - дискутують під постом.

Нагадаємо, гурт Little Big зібрали в 2013 році в Санкт-Петербурзі. Самі музиканти називають себе сатиричною арт-колаборацією, яка одночасно робить акцент на музиці та перформансі. Найчастіше у своїх піснях та кліпах Little Big з гумором обіграє різні стереотипи про росіян, завдяки чому ролики швидко стають вірусними і набирають десятки мільйонів переглядів. 

Топ-5 жіночих фраз, які дратують чоловіків

Так, наприклад, один з головних хітів гурту SKIBIDI на сьогоднішній день може похвалитися більш ніж 300 млн переглядів на YouTube.