Instagram - реальність: ви будете в шоці

Автор
Instagram - реальність: ви будете в шоці

Таїландська модель показала, що за кожною "ідеальної" фотографією в соцмережах є дещо інше, про що воліють мовчати.

Для багатьох соціальні мережі в загальному і Instagram зокрема ─ це головні моменти в житті. Вони хваляться своїми поїздками в екзотичні країни, відвідуванням визначних пам'яток, влаштовують фотосесії на фоні дорогих автомобілів.

Їх не потрібно засуджувати і неможливо зупинити, однак якщо почати приймати всі публікації за чисту монету, то може скластися враження, що кожен їх день виглядає так, як на картинці: ідеально, безтурботно, розкішно. А деякі взагалі можуть почати відчувати себе невдахами, порівнюючи себе з цими недосяжними стандартами життя класу "люкс".

Тому не варто забувати, що такі посади ─ це не тільки крихітна частина чийогось життя, а й десятки невдалих фотографій, які були зроблені до того, як вийшов той самий знімок, який опублікований на загальний огляд. Тому що в реальності все буває зовсім по-іншому.

Не так давно модель по імені Відень (Vienna) з Таїланду продемонструвала саме цю різницю. Вона вирішила показати своїм передплатникам, що за кожною "ідеальної" фотографією в соцмережах є щось більше, ніж здається на перший погляд, і опублікувала серію знімків в стилі "Instagram vs. реальність".