Як зарядити телефон, якщо вимкнути електроенергію: п’ять способів, як завжди бути на зв’язку

Читать на русском
Автор
1044
Як завжди залишатися на зв'язку, коли нема електроенергії
Як завжди залишатися на зв'язку, коли нема електроенергії. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

Зарядити телефон без світла дуже просто

У нових реаліях треба знати, як завжди залишатися на зв’язку і мати заряджений телефон, навіть якщо вимкнули електроенергію. Для українців зараз це дуже актуально. Раніше ми розповідали, як зарядити ноутбук, якщо немає світла, а тепер ділимося, як підживити телефон.

На щастя, у сучасному світі електроенергія — не єдиний спосіб зарядити смартфон. Сьогодні разом із vikna.tv ділимося п’ятьма найдієвішими способами.

Як зарядити телефон без світла

Один із найпоширеніших і найдієвіших методів — мати заряджений павербанк. Коли вмикають електроенергію, під'єднайте його до живлення, щоб мати змогу завжди зарядити телефон і постійно бути на зв’язку.

Велосипедний генератор. Його можна носити із собою у бомбосховище. Маленький генератор знаходиться в колесі велосипеда і заряджається від його руху.

Автомобіль. Акумулятор телефона можна зарядити від акумулятора машини. Зробити це можна за допомогою шнура, який є у кожного власника машини.

Ноутбук. Варто також завжди мати заряджений ноутбук. За допомогою нього і кабеля USB можна зарядити свій телефон. Цей процес займе більше часу, ніж звичайне живлення від розетки, однак так ви будете на зв’язку.

Колонка. Потужна колонка також здатна зарядити телефон. Цей метод також займе досить багато часу.

Раніше "Телеграф" розповідав, як продовжити життя акумулятора смартфона. Важливу увагу потрібно приділяти процесу заряджання гаджета.