Як висушити волосся без світла: може не так швидко, але ефективно

Читать на русском
Автор
584
Дівчина висушує волосся
Дівчина висушує волосся. Фото Відкриті джерела

Більшість й досі користуються цими лайфхаками

Сушіння волосся під час відключення світла, особливо, якщо за вікном похмура та мокра погода, може стати складним завданням. Однак є чотири дієві лайфхаки, які допоможуть з цим.

Якщо у вільному доступі є рушники, гребінці з деякими зубцями або на вулиці сонце, то вам пощастило. Як можна висушити волосся без фену, розповість "Телеграф".

Швидко увібрати вологу допоможуть рушники з бавовни або мікрофібри. Після душу ретельно відіжміть волосся, потім витріть їх першим рушником, а потім візьміть другий рушник і зробіть ще раз так. Або є більш легкий спосіб — зробіть на голові щось у вигляді тюрбана.

Паперові рушники та серветки. Для цього методу треба віджати надлишки вологи з волосся вручну, розділити волосся на невеликі пасма, а потім за допомогою декількох паперових рушників або серветок розчесати волосся широким гребінцем з рідкими зубцями.

Можна також використати гребінець з широкими рідкими зубцями. Після віджиму волосся слід безперервно розчісувати цим гребінцем по всій довжині, високо піднімаючись від кінчиків до коріння. Але цей метод підійде для нефарбованого волосся.

Висока температура або сонце. Нанесіть на волосся термозахист і посидіть кілька хвилин під прямими сонячними променями, особливо коли на вулиці жарко. Для пришвидшення процесу можна використати гребінець і періодично розчісувати волосся.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що можна заряджати від Екофлоу.