Дві поради, як швидше зарядити телефон: простіше простого

Читать на русском
Автор
1618
Зарядіть смартфон правильно Новина оновлена 30 червня 2024, 21:47
Зарядіть смартфон правильно. Фото Freepik

Заведіть ці корисні звички — і акумулятор скаже вам "дякую!"

Мобільний телефон – один із найпопулярніших пристроїв у світі. Його активно використовують протягом усього дня, через що він швидко розряджається та вимагає більше часу для підзарядки.

Розряджений смартфон, який довго заряджається, — жах багатьох користувачів, зазначає santeplusmag. Ось два простих правила, які допоможуть розв'язати цю проблему та прискорити час заряджання.

Не користуйтеся телефоном під час заряджання

Щоб прискорити процес заряджання, перше, що потрібно зробити, — припинити використання телефону. Це може здатися нешкідливим, але використання пристрою під час заряджання може призвести до пошкодження компонентів батареї.

Зніміть чохол із телефону

Ще один спосіб продовжити термін служби батареї – знімати чохол з телефону перед заряджанням. Цей аксесуар, який надає вашому пристрою стиль і захищає його від ударів, може бути шкідливим. Утримуючи тепло, чохол може викликати нагрівання телефону та перегрівання акумулятора.

Існує ще одна помилка, яка може призвести до втрати вашого смартфона. Раніше ми писали, чому не можна заряджати телефон у машині.