Ви точно не чули про такий спосіб: як оригінально заощадити заряд телефону

Читать на русском
Автор
1707
Як заощадити заряд на телефоні Новина оновлена 04 липня 2024, 15:14
Як заощадити заряд на телефоні. Фото Pixabay

Такий спосіб підійде як власникам iPhone, так і Android

В умовах частих відключень світла в Україні нерідко доводиться заощаджувати на телефоні, щоб залишатися на зв’язку. Мало хто знає, але це можна зробити дуже простим способом — змінити шпалери на робочому столі.

Річ у тому, що заряд на пристрої можуть "поїдати" не тільки програми, але і картинка, яка у вас встановлена на фоні. Експерти рекомендують поставити чорні шпалери, щоб зберегти відсотки батареї. Про це пише highload.today.

Виявляється, червоний, синій, білий, зелений та інші кольори споживають більше енергії, ніж чорний. І хоча цей лайфхак здається непомітним, але насправді він допоможе зберегти до 60% заряду.

Зокрема, це стосується OLED-екранів, які є в більшості нових моделей смартфонів. Такий спосіб підійде як власникам iPhone, так і Android.

Також варто додати, що є й альтернативний варіант – чорні шпалери у різноколірними смугами. Така фонова картинка також споживатиме менше заряду, ніж, наприклад, яскрава фотографія.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як у жодному разі не можна заряджати телефон. Ці звички дуже погано впливають на батарею і буквально вбивають її день за днем.