Телефон зарядиться вдвічі швидше: 4 перевірені лайфхаки

Читать на русском
Автор
533
Лайфхаки із заряджання телефона Новина оновлена 10 липня 2024, 21:56
Лайфхаки із заряджання телефона. Фото Canva

Телефон можна заряджати значно швидше

Зараз українцям постійно вимикають електроенергію через постійні обстріли Росії. Тому доводиться продумувати, як тримати всі пристрої зарядженими, коли світла немає. Зокрема, важливо, щоб функціонував телефон, бо часто це єдине джерело зв'язку із зовнішнім світом.

Зазвичай часу, щоб зарядити телефон поки є електроенергія, не так багато. Якщо просто залишити телефон на зарядці — цей процес може зайняти тривалий час. Натомість "Телеграф" зібрав 4 способи, як пришвидшити процес заряджання.

Прискорене заряджання

На багатьох сучасних гаджетах є функція швидкого заряджання. Її можна побачити у налаштуваннях. Активуйте цю опцію і побачите, наскільки швидше заряджається телефон.

Режим польоту

Річ у тім, що опція "у літаку" обмежує використання Wi-Fi, мобільного інтернету, Bluetooth, GPS та інших енергозатратних функцій. Також якщо активована така функція, то неможливо здійснювати дзвінки.

Вимкнення телефону

Це радикальний метод, але дуже дієвий. Оскільки телефон не витрачає енергію на будь-які інші дії, крім зарядки, процес відбувається на багато швидше. Спробуйте самі.

Закриття програм

Ще один дієвий спосіб — припиніть користуватися застосунками під час заряджання пристрою. Це забирає велику кількість енергії і робить процес дуже довгим. Вихід із програм і закриття різних вкладок допоможе змінити ситуацію.

Раніше "Телеграф" писав, як уникнути перегріву телефону у спеку. Така ситуація зараз виникає дуже часто, тому важливо знати, що робити.