По кишені кожному: прилади, які можуть працювати навіть без світла (фото, відео)

Читать на русском
Автор
1107
Відсутність електроенергії Новина оновлена 13 липня 2024, 19:01
Відсутність електроенергії. Фото Freepik

Навіть спека "мучитиме" менше

В умовах постійних відключень світла важливо мати під рукою гаджети, які допоможуть під час блекаутів. Вони зроблять життя без світла комфортнішим.

"Телеграф" розповідає про незвичайні речі на випадок раптових відключень світла. Ці предмети допоможуть пережити кілька годин без електрики.

Незвичайні прилади у разі відключення електрики

Світлодіодний ліхтар-лампа, що перезаряджається, допоможе і під час відключень електрики, виручить він і під час тривалих туристичних походів. Головне – не забувати заряджати прилад. Придбати його можна навіть менше ніж за 100 гривень.

Ліхтар-лампа

Трохи дорожче стоятиме світлодіодна стрічка. Гнучкий водонепроникний "світильник" можна купити трохи більше, ніж за 150 гривень.

Світлодіодна стрічка

Менше, ніж за 200 гривень, можна придбати світлодіодний нічник. Він відразу йде з вбудованим датчиком руху — прилад вимикатиметься у випадку, якщо поряд нікого немає. Це чудове рішення для освітлення кухні, спальні та інших кімнат.

Світлодіодний нічник

В умовах аномальної спеки може стати в пригоді портативний настільний вентилятор. Завдяки вбудованому акумулятору його можна використовувати у разі вимкнення електрики. Прилад може навіть служити нічником, пропонуючи кілька режимів освітлення.

Портативний вентилятор

Менш ніж за 400 гривень можна придбати сонячний зарядний пристрій. Це відмінний варіант не тільки для зарядки мобільних телефонів — він також стане в нагоді і як ліхтарик.

Сонячний зарядний пристрій

Під час відключень електрики можна спокійно йти в душ, купивши спеціальну насадку з підсвічуванням LED. Усього 62 гривні — і за наявності води можна спокійно митися навіть під час блекаутів.

Раніше ми розповідали, коли відключень стане менше. Також ми писали про мітинг через відключення електрики на Дніпропетровщині.