Wi-Fi ловитиме в кожному куточку: посилити сигнал допоможе простий спосіб

Читати російською
Автор
Новина оновлена 16 липня 2024, 17:41

Матеріал для цього лайфхаку можна знайти на кухні

Щоб інтернет працював швидко та якісно, важливо забезпечити стабільний сигнал Wi-Fi. Однак, якщо у вас виникають проблеми зі з’єднанням або швидкістю, є простий спосіб покращити сигнал без необхідності в складних налаштуваннях або обладнанні.

У матеріалі TechCrunch розповіли про простий лайфхак, який зможе виконати кожен користувач. Вам лише потрібна алюмінієва фольга.

Як посилити сигнал Wi-Fi

Фольга може допомогти посилити сигнал Wi-Fi завдяки своїм рефлективним властивостям, які сприяють відображенню радіохвиль. Це особливо корисно в тих випадках, коли сигнал Wi-Fi слабкий або нестабільний через дальність від роутера або перешкоди на шляху сигналу, таких як стіни або меблі.

Щоб використовувати фольгу для посилення сигналу Wi-Fi, необхідно правильно скласти або розмістити її в певному місці. Основний принцип полягає у створенні рефлектора, який спрямовуватиме сигнал у потрібному напрямку або збільшуватиме його силу.

Простий спосіб використання фольги полягає в тому, щоб скласти її в кілька шарів і помістити за роутером або антеною у напрямку, куди ви хочете посилити сигнал. Можна також використовувати фольгу для створення рефлекторної поверхні за антеною роутера, спрямовуючи сигнал у потрібному напрямку.

Як посилити сигнал Wi-Fi

"Телеграф" писав раніше, чому смартфон не підключається до Wi-Fi. П’ять кроків, які допоможуть усунути проблему.