Як миттєво роздати інтернет з телефону: три простих способи

Читать на русском
Автор
1379
Як роздати інтернет зі смартфона Новина оновлена 13 липня 2024, 23:39
Як роздати інтернет зі смартфона. Фото pexels.com

Головне, щоб був якісний сигнал

Через часті відключення електрики пропадає і Wi-Fi, а це змушує користувачів переходити на мобільний інтернет. Є три простих способи, за допомогою яких можна налаштувати роздачу трафіку і під'єднати до нього кілька інших пристроїв.

У Support.google розповіли, що це за способи та як їх можна активувати. Головне, щоб був хороший сигнал, який дозволив би якісно використовувати інтернет.

Як з телефону роздати інтернет

Wi-Fi-роутер

Щоб роздати інтернет зі смартфона через Wi-Fi, потрібно виконати кілька простих кроків: відкрийте "Налаштування", перейдіть до розділу "Мережа та інтернет", а потім виберіть пункт "Точка доступу та модем". Активуйте її, а потім поділіться паролем, щоб під'єднати до Інтернету інші пристрої. На пристрої, який потрібно увімкнути, просто відкрийте "Пошук мережі".

USB-модем

Щоб роздати інтернет зі смартфона через USB-модем, під'єднайте телефон до комп’ютера за допомогою кабелю USB. Відкрийте "Параметри" телефону, перейдіть до розділу "Мережа та Інтернет" або "Підключення", потім виберіть "Точка доступу та модем". Увімкніть опцію "USB-модем". Після цього комп’ютер автоматично почне використовувати мобільний інтернет із телефону.

Підключення Bluetooth

Цей спосіб працюватиме, якщо всі пристрої оснащені модулем Bluetooth. Спочатку потрібно його включити на своєму телефоні та всіх гаджетах, які хочете під'єднати. На смартфоні зайдіть у "Налаштування", виберіть "Мережа та Інтернет" або "Підключення", потім "Точка доступу та модем" і увімкніть "Bluetooth-модем". Потім на пристрої, до якого ви хочете під'єднатися, знайдіть телефон у списку доступних пристроїв Bluetooth та приєднайтеся до нього. Після цього встановіть мережу через Bluetooth на пристрої.

Раніше ми розповідали, як збільшити радіус дії WiFi на весь будинок. Є один хитрий трюк із фольгою, що працює безвідмовно.