Робіть ці речі і телефон служитиме вам довго

Читати російською
Автор

Дотримуйтеся цих порад для тривалого використання смартфону

Кожен користувач прагне використовувати смартфон якомога довше, тому до останнього може не змінювати модель. Є прості рекомендації, які продовжать користування телефоном. І їх дотримуватися дуже просто.

Для того, щоб вберегти пристрій від пошкоджень, треба обов’язково носити його у чохлі, пише iTech. Треба обирати таку модель, щоб повністю покривала корпус і його краї.

Інші поради щодо використання телефону

Скло

Деяким людям настільки подобається початковий вигляд пристрою, що вони уникають захисне скло. Однак це помилка, бо таким чином можна легко захистити гаджет від ударів. Адже скло візьме на себе пошкодження, і вам тоді тільки його потрібно буде змінити. А якщо не буде такої плівки, ремонт телефону обійдеться значно дорожче.

Зарядка

Вимикайте програми та опції, які вам не потрібні. Так, заряджати пристрій будете менше. Також використовуйте лише оригінальні зарядні пристрої. Під час самого заряджання не заходьте в ігри та по можливості, не перевантажуйте гаджет.

Очищення

Телефони мають дуже тонке покриття, тому треба обережно його очищувати. Для цього не варто брати спирт чи побутову "хімію". Чистіть пристрій ганчірками з мікрофібри або серветками для електроніки.

Раніше "Телеграф" писав, що робити, аби телефон не гальмував. Прості дії змінять ситуацію.