Припиніть робити ці речі, і телефон буде зарядженим довше

Читати російською
Автор

Зверніть увагу на ці моменти, щоб телефон був зарядженим довше

В епоху сучасних технологій ми користуємось телефоном значно більше, ніж раніше. А буває так, що вся робота зосереджена в цьому невеликому пристрої. Тоді гаджет розряджається у кращому разі взагалі за кілька годин. З цим можна дещо зробити.

F1Center поділився поширеними причинами швидкого розряджання телефону. Також експерти розповіли, що робити, аби уникнути цієї ситуації.

Зношення батареї

Проста причина — батарея у вашому пристрої просто вже стара. Відповідно, телефон розряджається швидко. Інформацію про стан акумулятора можна дізнатися в налаштуваннях. Там ви побачите рівень своєї батареї. Якщо він низький — то варто замінити акумулятор або накопичувати кошти на потужніший гаджет.

Використання за певних температур

Як дуже високі, так і дуже низькі температури погано позначаються на роботі пристрою. У характеристиках гаджета можна дізнатися про допустимі межі й бажано їх дотримуватися. Тоді батарея буде розряджатися повільніше.

Яскравість дисплея

Якщо ви налаштовуєте яскравість екрана на максимум, то не дивуйтеся, чому ваш телефон дуже швидко розряджається. Річ у тім, що така опція "з'їдає" чимало енергії. Зменшіть яскравість до 50% і цього буде достатньо, аби все чітко бачити.

Підключені функції

Функції Wi-Fi, Bluetooth, NFC, геолокація потребує великої кількості енергії. Тому й не дивно, що ваш пристрій швидко потребує підзарядки, якщо ви їх активували. Намагайтесь вмикати їх лише у міру потреби. Тоді побачите різницю у частоті заряджання.

Віруси

Якщо ви завантажуєте певні програми з мережі та заходите на дивні сайти, ви можете "заразити" свій телефон вірусами. А наявність шкідливих файлів значно уповільнює роботу пристрою. Тому будьте обачними й ретельно думайте перед тим, як переходити на певний сайт.

Раніше "Телеграф" писав, чому ваш телефон працює повільно. Є кілька лайфхаків, як цьому зарадити.