Покладіть лавровий лист у взуття: ефект приємно здивує

Читати російською
Автор

Популярна спеція позбавить поширеної літньої проблеми із взуттям

Лавровий лист часто використовується під час приготування на кухні. Спеція надає неповторного смаку кожній приготованій страві. Але використовувати ароматне листя можна не тільки на кухні.

Лавровий лист можна використовувати для боротьби з мишами у будинку. Також він допомагає позбутися неприємного запаху у взутті, стверджує Super Express.

Як видалити запах поту із взуття за допомогою лаврового листа

Влітку деяким доводиться стикатися з неприємною проблемою – пітливістю ніг. У спеку ноги пітніють навіть у тих, кому в іншу пору року ця проблема незнайома. Піт і неприємні запахи проникають у взуття і через деякий час воно починає смердіти.

Не кожен вид взуття можна прати у пральній машині. Якщо потрібно швидко та без води освіжити взуття, на допомогу прийде лавровий лист. Покладіть всередину пари кілька листків спеції й залиште на ніч.

Лавр багатий ефірними оліями, які усувають неприємні запахи, в тому числі запах поту. Також листя має властивість вбирати зайву вологу. На ранок неприємний запах із взуття має зникнути.

Раніше "Телеграф" розповідав, як із підручних предметів приготувати ароматичний засіб від комарів. Комахи більше не потурбують.