Яку функцію налаштувати, щоб телефон працював набагато довше: порада для Android та iOS

Читати російською
Автор

У ваших налаштуваннях є корисна опція

Зі зростанням популярності сучасних мобільних телефонів акумуляторам стає все складніше забезпечувати тривалу роботу пристроїв. Щоб уникнути непотрібного розряду батареї, достатньо внести декілька простих налаштувань.

Неважливо, чи ваш гаджет працює на iOS або Android, смартфон зможе довше зберігати заряд батареї, якщо налаштувати одну певну функцію, пише santeplusmag. Це допоможе вам досягти оптимального балансу між використанням пристрою та його автономністю.

Як продовжити зарядку телефону

Екран телефону, що не використовується, зазвичай блокується і вимикається через хвилину або дві. Ця функція активується автоматично, коли телефон залишається бездіяльним протягом заданого часу. Для збільшення часу автономної роботи експерти радять скоротити цей період:

  • На Android відкрийте "Параметри", перейдіть до розділу "Екран" і виберіть "Час очікування екрана". Там ви зможете встановити тривалість від 15 секунд до 10 хвилин.
  • На iPhone зайдіть в "Налаштування", виберіть "Яскравість і дисплей", потім "Автоблокування" та виберіть бажаний час.

Раніше ми писали, як прискорити зарядку смартфона. Існує простий прийом, який може значно полегшити життя користувача телефону.