Зберегти заряд на телефоні допоможе незвичайний лайфхак: багато хто про нього навіть не чув

Читати російською
Автор
Новина оновлена 20 серпня 2024, 08:35

Такий лайфхак, на перший погляд, може здатися дивним і досить незвичайним, але насправді він допомагає зберегти до 60% заряду

Існує велика кількість способів зберегти заряд на телефоні якнайдовше і далеко не про кожен з них знають користувачі смартфонів. Наприклад, у цьому випадку допоможе установка чорних шпалер на робочий стіл.

Справа в тому, що заряд на пристрої можуть забирати не тільки програми, соцмережі або інші енерговитратні програми, але також картинка, що стоїть на тлі. Тому експерти радять міняти шпалери на чорні, коли дуже важливо не втратити останні відсотки, пише highload.today.

Такий лайфхак, на перший погляд, може здатися дивним і досить незвичайним. Але насправді він допомагає зберегти до 60% заряду. Зокрема, це стосується OLED-екранів, які є в більшості нових моделей смартфонів. Такий спосіб підійде як власникам iPhone, так і Android.

Також є альтернативний варіант – чорні шпалери з різнокольоровими смугами. Такий вид шпалер також не беруть забирати багато відсотків.

Синій, білий, зелений та інші кольори споживають більше енергії, ніж чорний. Тому ви можете міняти картинку з такими квітами на чорну, коли потрібно зберегти заряд.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як у жодному разі не можна заряджати телефон. Ці звички можуть призвести до виведення пристрою з експлуатації.